Röda fina skor!

Här är mina små älsklingar! :D Ååå vad jag är nöjd!







:D:D:D

Brev!

Brev är härliga! Man blir så glad av dom! Tack Madde! :)



Idag har jag och mor varit i stan och handlat lite grann.
Jag köpte två klänningar på myrorna som jag måste sy om lite grann. Sen köpte jag något som jag är så glad för! Ett par röda jättefina skor på Life hälsobutik! Det som är lite jobbigt är att dom är i storlek 36.. jag har i vanliga fall minst 38 i skor! Men dom fanns inte i större storlek och jag tyckte om dom så mycket så jag var tvungen! Så nu sitter jag hemma med tjocka sockor och skorna på - jag hoppas på att dom ska töja ut sig lite! :)
Jag ska lägga upp bild på dom snart.

MYS

Scones!

Jag älskar scones! Det är så gott och mysigt!
Imorse bakade jag blåbär & hallonscones med valnötter. Det blev inte så jättebra - bären var frysta när jag hade i som så det blev för mycket vätska och så var det lite surt, men jag tycker att det blev fint i alla fall! :)


före


efter

Recept på scones  2 kakor

vetemjöl 4 dl
salt en nypa
bakpulver 2 tsk
smör eller margarin 50 g
mjölk eller filmjölk 2 dl

Sätt ugnen på 250 grader. Blanda de torra ingridienserna i en skål.
Finfördela matfettet  med fingertopparna i mjölblandningen till en grynig massa.
Tillsätt mjölken eller filmjölken och blanda snabbt ihop degen. Arbetar man den för mycket blir brödet segt.
Dela degen i två delar. Klappa eller platta ut varje del till en rund kaka, skåra varje del med en mjölad kniv i fyra delar. Nagga lite med en gaffel. Grädda bröden i mitten av ugnen i ca 12 min. Bryt isär bröden när de har svalnat något.

Prova gärna att ha i frukt, bär, nötter (valnötter är mums!) eller kanske choklad!

Njut!

Känslig

Jag är väldigt känslig idag tror jag. Var på ätträningen idag och det var en ny tjej där. Så vi var fyra patienter och dietisten och sjuksköterskan idag. Jag tyckte det var väldigt jobbigt att det var så många, men jag tror att jag vänjer mig vid det om ett tag, om några gånger.
När ätträningen var slut hade jag samtal med dietisten och sjuksköterskan om jag ska fortsätta gå dit och börja på dagvården som startar den 9:e mars. Det är tre dagar i veckan och håller på i tolv veckor. Först tyckte jag att jag inte böhövde det eftersom jag har börjat äta ganska regelbundet hemma nu, men sen tänkte jag efter lite och jag tycker ju fortfarande att det är jobbigt med maten och det är bäst om jag går på dagvården så att jag kommer in ordentligt i det och inte faller tillbaka i det gamla.
Det var väldigt skönt att få ha ett litet samtal med dom efter ätträningen för jag kände mig lite ledsen och behövde prata. Så nu känns det mycket skönare!

Jag ska börja ge mig själv små utmaningar varje dag har jag bestämt. Så att det inte blir att jag är hemma varje dag. Till exempel åka in till stan och gå en runda och kolla i affärer eller gå en promenad runt strömmen. Jag tror det är bra, eller jag vet att det är bra att gå emot sånt man tycker är jobbigt och gå på stan själv är något jag tycker är väldigt jobbigt ibland - att träffa någon jag känner när jag inte är beredd på det kan jag få panik av så jag ska försöka träna bort det där.
Jag ska bli bra! :)

Onsdag

Det var en tuff dag idag. I alla fall morgonen. Jag skulle till psykologen och prata och det kändes väldigt jobbigt att ta mig dit idag. Tänkte först stanna hemma, men sen bestämde jag mig för att vara envis! Jag kände mig så stark som för en gångs skull klarade av att ta mig dit när jag nästan hade bestämt mig för att jag egentligen ville stanna hemma.
Jag tänkte att det skulle vara så skönt att bara stanna hemma och mysa och ta det lugnt, men sen tänkte jag igen och kom på att jag skulle inte kunna njuta av det ändå för jag skulle bara känna mig dålig för att jag inte hade klarat av att ta mig dit. Och jag tänkte också - tänk vad stolt jag kommer vara om jag tar mig dit och går emot ångesten och det kommer kännas så skönt efteråt! Och jag gjorde det!



Te i fin kopp!



Mellanmål - fruktsallad med vaniljkeso (keso + vaniljyoghurt + kanel) och lite riven chilichoklad på!


En klänning jag sytt en gång i tiden, den sitter inte helt perfekt men jag tycker den är rätt så söt ändå. :)

Jag vill ha VÅR! Åå vad jag vill ha vår! Vår vår vår! :)

MYS

Anorexia

Jag läste om en tjej i extratidningen idag. Hon har anorexia, eller hon är på bättringsvägen. Hon vägde som minst 35 kg.. jag borde inte läsa om ätstörningar och allt som har med viktminskning att göra. Jag känner mig dålig bara för att hon vägde mycket mindre än mig. Så nu har jag förbjudit mig själv att läsa om allt sånt, även om jag tycker det är hur intressant som helst så ska jag inte läsa det!

Jag tycker det är så jobbigt att vara social. Nu är jag så van vid att vara hemma och äta regelbundet och är lite rädd för att åka iväg någonstans. Bara så ni vet det - jag tycker om er fortfarande, jättemycket mina vänner! :) Så att ni inte tror att jag inte vill vara med er för det vill jag!

Matbloggar är jättebra tycker jag! Alltså nu menar jag inte anorexia-bloggar utan sunda matbloggar som har en massa härliga recept. Jag gillar speciellt bloggare som inte bara äter nyttigt hela tiden, utan dom ska unna sig godsaker också! Jag tycker det känns bra då för då vet jag att det inte är bara jag som unnar mig choklad och glass då och då. Så sunda matbloggare får mig att vilja äta och att vilja kämpa på! :)

MYS

Måndag!

Hello! Idag har jag delat ut reklam och lagat god mat!
Jag vill ha ett jobb snart! Jag känner att jag måste göra något annat än bara gå runt hemma dag ut och dag in.

Idag kändes det lite jobbigt med ätandet eftersom jag var ensam hemma idag, men jag bestämde mig för att göra det ändå! Eller liksom det går ju inte att hålla på att svälta.. nångång måste jag börja äta och det är lika bra att börja nu innan det blir ännu jobbigare! Och jag ska försöka sluta bry mig så mycket om vad jag tror att alla andra tycker om mig - att jag har gått upp i vikt,blivit rund i ansiktet. Vad spelar det för roll egentligen?! Jag vill tycka om mig för att jag är Becca! Så nu ska jag bara kämpa för att må bra! Tänk... hur skulle det kännas? Jag kan inte riktigt föreställa mig, eller jo lite kanske - förra veckan fick jag nog känna på lite hur det känns, jag var faktiskt glad! :)


Lyxfrukost! Nybakade scones med päron och valnötter, yoghurt med en massa frukt och bär, ett kokt ägg och kardemummakaffe! Det var suveränt gott!


Lunch!


Ja, jag har munsår...

Nu ska jag laga middag!
MYS

Hellooo!

Nu vet jag varför jag var lite deppig! :) Dom dagarna som jag mådde som bäst (onsdag-torsdag) tränade jag någon timma och fick som glädjerus i hela kroppen. Det är tydligen något jag behöver, jag blir glad av att träna! För nu har jag inte tränat på några dagar och jag kände hur jag började bli nedstämd igen så jag tränade en stund ikväll och kände hur stor skillnad det blev. Så nu vet jag det! :D Jää!

Vi var ju på thairestaurang idag. Det var gott och mys!

Far och Michael


Mamma


Jag

AnnHelen och Emelie var också med men jag hade ingen bild på dom tyvärr.
Nu börjar snart Hot Chick, jag gillar den! En riktig må-bra-film.

MYS

Lördag

Nästa gång jag känner att det börjar bli bättre, att jag känner mig glad ska jag inte säga det. Nu känns det sämre igen.. jag vet inte riktigt varför. Det känns som att folk tycker att jag äter för mycket och hela tiden och att jag ser tjock ut. Men jag försöker bara äta regelbundet. Man ska faktiskt äta fem mål om dagen; frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsmål. Och lunchen ska vara lika stor som middagen. Och om man äter så ska man inte gå upp i vikt, eller det beror ju på hur mycket man tar varje måltid och hur fet mat man äter och om man motionerar något.
Men jag känner mig så stor. Jag vet att jag har blivit rundare i ansiktet, jag ser ju det. Men jag måste försöka sluta tänka på det.
Det var faktiskt mycket bättre igårkväll, jag somnade snabbare och tänkte inte alls mycket på hur alla mål skulle se ut.
Jag hoppas jag får börja arbetsträna snart så att jag får lite annat att tänka på.

Det blir nog en mysig dag idag! Jag och familjen ska äta på thairestaurang, det är nog det godaste jag vet! Så jag ska njuta och tänka positivt!

Ha det fint!

Morn morn!

Alltså jag måste sluta tänka så mycket på mat! Det går inte en enda minut utan att jag tänker på mat! Vad jag ska äta, vilken tid, vad jag ska äta nästa dag och jag kan inte somna på kvällarna för att jag tänker på morgondagens måltider. Jag ser fram emot dom så mycket och planerar i minsta lilla detalj hur dom ska se ut. Jag tror inte det är normalt att tänka så här mycket på mat! Jag får nästan ont i huvudet av alla tankar. Men det är i alla fall skönt att jag kan äta regelbundet nu och att jag tycker om mat!



Min goda frukost: Yoghurt + krossade linfrön + hallon och blåbär + valnötter + lite kakaopulver
Macka med banan, ost och grillkrydda i micron
Irish Cream kaffe med skummad mjölk

Den varma mackan var jättegod, prova den!

Idag ska Emelie och jag gå på bio och se Bolt. Det ska bli jättemysigt, bara jag och lillsyrran.
Och nu ska jag försöka att inte tänka på vad jag ska göra för lunch.. och glömma all annan mat. Det är svårt.

Tjing!

Ätträningen

Jag var på ätträningen idag och det kändes väldigt bra tills efter maten då vi skulle berätta hur det kändes. Jag sa att det kändes helt okej att äta lunchen och berättade för dom att jag har börjat äta väldigt bra och regelbundet hemma och jag tänkte att dom skulle säga typ "vad bra" eller nåt i den stilen men det enda dom sa var "jaha.." Så jag kände mig lite nere när jag gick därifrån.
Jag kan väldigt lätt få för mig att folk tycker så illa om mig av någon konstig anledning och nu tror jag att dietisten gör det.. Jag vet det är jättedumt för det stämmer ju säkert inte alls. Så nu ska jag försöka lämna det och tänka positiva tankar!

Tjing!

God morgon!

Jag hade svårt att somna igårkväll för jag kunde inte sluta tänka på den goda frukosten jag skulle göra idag!
Jag gjorde en mys-frukost till mig och Emelie.
Emelie fick mannagrynsgröt med hallonsylt och kanel + ett kokt ägg + te med skummad mjölk och lite kanel på (som hon vägrade smaka på.. menmen) Och till mig gjorde jag havregrynsgröt med vinbär, äpple, honung och jordnötter + ett kokt ägg + kaffe med skummad mjölk och kanel! Mmm

Emelies frukost


Min frukost


Det här kommer bli en bra dag känner jag! :) Åå
MYS

Onsdag!

Idag var jag hos psykologen och pratade. Det gick bra! Kändes bra att komma med lite glada nyheter för jag mår faktiskt bättre! :) Han frågade hur längesen det var jag mådde så här och det var faktiskt flera år sen! Jag mår inte helt bra, men jag känner mig betydligt gladare och bättre! Jag vågar inte njuta helt av det för jag är rädd att det ska gå neråt igen och att jag ska bli besviken, men jag ska försöka att leva i nuet!

Idag har jag ätit regelbundet och det känns jättebra! Nu börjar magen och kroppen komma i balans! Jag bakade chokladbollar också efter middagen, mumma! Det är så roligt att få äta det jag är sugen på, jag älskar ju att äta!
Som jag skrev igår så har jag ju blivit väldigt intresserad av matlagning, att läsa recept, laga mat och baka och så. Jag tänkte idag på att jag kanske någon gång ska utbilda mig till dietist! Jag tror jag skulle gilla det faktiskt.

Jag hittade en väldigt trevlig blogg förut idag. Det är en tjej som har en CupCakeblogg! Bara en massa olika recept på cupcakes! Kolla in!

Nu ska jag lägga mig och läsa lite tror jag. God natt!

Mätt och belåten.

Jag är mätt och belåten! :D Skulle bara säga det.

Bra dag.

Det har varit en bra dag idag tycker jag! Känns som att maten går mycket bättre, det går liksom lättare och lättare även om magen känns svullen och för stor så försöker jag att inte bry mig så mycket om det. Det är ju liksom inte så att folk går runt och tänker på hur svullen min mage är och jag tror inte att det är någon som bryr sig speciellt mycket om det heller. Jag måste sluta tänka så himla mycket på vad alla tycker och tänker om mig!

Just nu sitter jag och kollar in en massa goda recept på Arlas hemsida! Jag är så inspirerad till att laga en massa goda middagar och luncher och goda frukostar! Jag tycker det är jättekul att laga mat, men gör det inte så ofta - jag har ju mamma... Och jag har så dålig självkänsla och vågar inte riktigt laga mat när mamma ser på, låter konsigt kanske men det känns som att jag bara gör fel hela tiden. Något jag måste jobba med. :)



Hare fint!

Färdig!

Nu är jag klar med reklamutdelningen, det tog ett tag!
Nu ska jag baka scones och äta yoghurt med äpple och jordnötter! Mumma
Förresten kolla in min brors och min bästis myspace och lyssa på låten scones! Den är suverän och dom är coola!

http://www.myspace.com/proviant

Ha det fint

Bra humör!

Det känns så bra för jag är faktiskt på ganska bra humör idag! Härligt! Jag vet inte riktigt varför jag är det.. Eller det kan bero på att jag såg Sex and the city igårkväll. Det låter väldigt töntigt, men det är faktiskt en riktig må-brafilm! Åå vad jag tycker om den!



Jag hyrde även en annan film som var lite udda sådär. Penelope heter den. Den handlar om en tjej som föds med ett gristryne och behöver en man som kan bryta förtrollningen så att hon kan få en vanlig näsa. Det låter som att det är en tönt-film men det var en fin film tycker jag. Den var bra, inte jättebra men bra!



Snart ska jag ut och dela reklam. Inte jättekul, men jag får ju betalt och det är ju inte så jobbigt egentligen. Det känns så bra och lite konstigt att vara på bra humör, det var så längesen jag var det. Det kanske beror på att jag har ätit lite mer dom senaste dagarna. Vad spelar det för roll hur smal eller tjock man är? Det har ju ingen större betydelse! Jag måste börja tänka mer positivt och fortsätta äta!



Jag gillar ordet mys om ni inte har fattat det än, så MYS på er!

Lördag!

Idag har jag varit hemma hos mormor och firat henne, hon fyller år. Jag glömde ta kort på sockorna jag gjorde till henne... inte bra. Men hon blev glad för dom i alla fall och jag var nöjd!

Ikväll ska jag, Madde, kanske Lina och Johanna gå ut och dansa loss på Hugos! Om inte Madde har ändrat sig som vanligt.. hon brukar aldrig vara på humör precis innan, men annars får jag tvinga henne för det brukar ju alltid bli jättekul när vi väl är där!

Jag vill så gärna ha en egen lägenhet! Det skulle vara så mysigt! Men det går ju inte när man inte har något jobb. Jag måste skaffa mig ett jobb.

MYS MYS MYS

Jääää!

Efter att inte ha ätit något på hela dagen igår, (eller jag åt två skedar havregrynsgröt och ett halvt äpple) fram tills klockan var 22 så kände jag att jag orkar inte hålla på så längre. Jag går ju hela tiden runt och bara längtar efter att få äta hela tiden. Så jag sa det till mamma att "Jag måste börja äta regelbundet!" Så vi gjorde ett schema på det jag ska äta idag.
Jag kände mig överlycklig igår när jag skulle lägga mig och kunde knappt somna för jag tänkte på alla goda saker jag skulle få äta. Tänk att jag ska få äta så mycket gott! :) Det konstiga var att jag inte tyckte att det kändes nåt jobbigt. Idag känns det lite jobbigare, men bara lite. Jag kommer ju helt klart gå upp i vikt om jag ska äta så här mycket varje dag, men jag kanske kommer må bättre då också.
En annan grej som fick mig att vilja äta regelbundet var att om jag fortsätter att inte äta så mycket kanske jag blir inlagd någonstans och då ska man ju äta sig normalviktig. Det är ju 52 kg och det mesta jag har vägt är 48 kg och då åt jag ju normalt och så. Så det känns skönare att göra det på egen hand.

Jag vill skriva ner mitt matschema för idag bara för att jag är så stolt över allt jag ska få äta:

Frukost: Ett kokt ägg + en macka med keso och tomat + te
Lunch: En morotsomelett (det är gott!) med sallad + en frukt
Middag: Två potatisar + kött + sås + sallad
Mellanmål: Frukt
Kvällsmål: Fruktsallad med jordnötter

MYS


Kväll

Nu var den här dagen slut.. eller inte riktigt än, men snart. Dagen var väl sådär. Det var mys att få träffa Madde och sticka på kulturhuset, men jag kände mig så tråkig! Orkade inte säga nånting. Man behöver ju inte alltid prata heller, men jag kände mig ändå väldigt tråkig.
Jag måste hitta på nåt kul imorn på dagen, vill inte bara sitta hemma och glo på tvn. Men det känns inte som det finns nåt. Aja jag kommer säkert på nåt.

Godnatt och mys!

Skönt

Åå. Nu känns det lite bättre! Dom ringde och sa att ätträningen var inställd idag. Skönt!
Så nu kan jag njuta lite och slappna av. Jag kanske ska sy något.. om jag har något gammalt klädesplagg nånstans som går att göra nåt fint av. :) Mysdag.

Jag ska:
sy något
                sticka på vantarna till mormor
                laga någon god lunch
                gå promenad med Flora
                träffa Madde
                mysa på kulturhuset

Tjing!

Pissmorgon.

God morgon!
Det är ingen bra start på dagen. Jag åt godis igår och det var gott! Men nu känns magen stor och det känns inte bra! Skit också! Usch..  Och jag ska äta lunch på ätträningen idag, en stor lunch.

Okej, jag måste tänka lite mer possitivt! Jag ska ju träffa Madde-mys sen och sticka på kulturhuset så jag har ju faktiskt något att se fram emot! Det blir nog en jättebra dag!

Mys

Onsdag

Det snöar ute idag, det är mysigt och fint. Men jag vill ha VÅR nu, eller snart i alla fall. Jag längtar så väldigt mycket till våren och sommaren och värmen. Gå runt i fina klänningar och ha picknick i någon park och bara njuta! Ååå det ska bli så härligt!

Det är lite jobbigt att ha en blogg tycker jag för det känns som att jag inte har något att skriva om. Det händer inte mycket i mitt liv. Jag kan ju skriva ner mina känslor och så men det känns inte så kul eftersom att det är ganska deppigt, men det är ju min blogg och jag får ju skriva om det jag vill och dom som inte orkar läsa om deppiga saker behöver ju inte läsa min blogg. :)

Idag ska jag sticka på mina sockor som jag ska ge till min mormor som fyller år på lördag. Dom blir ganska enkla, inga mönster och krusiduller. Jag ska lägga upp bilder på dom sen när dom är färdiga.
Jag funderar på att gå till simhallen också och simma av mig lite. Det känns skönt. Simma och tänka.

Nu fick jag jättestor lust att sy en massa fina klänningar till sommaren! Åå, bara jag hade tyg så att jag kunde det. Kanske ska köpa tyg... nån gång när jag är rik.

Ha en mysig dag!

Hugo!

Mornmorn!
Igår var jag och Madde ute och dansade och kollade på snygga människor Hugos! Det var så härligt! Jag älskar verkligen hugos! Mums.
Det var en kille som såg nästan exakt ut som Robert Pattinson, han i Twilight! (Men bara när han log) Han hade mysigt lockigt hår med, myskille!

Nu ska jag snart dela ut reklam... så himla roligt! (eller inte)
Men sen blir det mys på kulturhuset med mysisvännerna!

mys

Fredag!

Idag är det fredag! Bara så ni vet liksom.
Jag klippte mig lite igår, jag tyckte att det var jättestor skillnad men Gabriel och mamma märkte inte ens att jag hade klippt mig. Det blev jättekort på ena sidan! Den andra lät jag vara som det var innan jag bara skar bort lite av det för att få lite mer volym.
FÖRE



EFTER





Okej ni märker säkert ingen skillnad, men det ÄR kortare! :)

MYS

Torsdag

Det har varit en bra dag idag faktiskt!
Ätträningen var lite jobbig, eller alltså inte att gå dit och träffa folk men att äta var jobbigt.
Det var kyckling-pyttipanna med sallad. Det var gott men det kändes liksom som att maten aldrig tog slut. Kan ni tänka er hur det känns att sitta och gråta över att man har ätit för mycket? Ja, det kanske ni kan om ni är i samma situation som jag är då. Men det är så konstigt att det kan vara så att man tänker att "Nej nu kommer jag väga flera kilo mer nu när jag har ätit så mycket!"
Det känns ändå bra med ätträningen för jag trivs med tjejerna där och personalen. Det är väldigt mysig stämning.
Jag gick också på stan med mormor idag och köpte mig en massa småsaker - nagellack, hårfärg, hårnålar, mascara (väldigt tjejiga saker) och två par byxor o en tröja på myrorna.

Nu sitter jag här med jätterött, nyfärgat hår :D det känns bra! Jag funderar VÄLDIGT starkt på att bara ta en sax och klippa av det, eller i alla fall klippa en bra bit. Jag ska nog göra det nu!

Förresten ska jag lägga upp några bilder på frisyren jag gjorde igår. Jag vet det är lite konstig och lite... jag vet inte vad men det var ett litet experiment, jag stoppade in en toalettrulle i håret och satte hår runt den.





Klicka på en bild för större storlek
     

 

Mys mys mys

Idag ska jag känna mig fin!

Godmorgon!!
Jag har bestämt mig för att jag ska försöka känna mig fin idag, snygg till och med!
Jag ska ha en mysdag idag med! Först ätträningen som är mysig! Sen hoppas jag på att mormor ska följa med mig på stan och handla lite grann! MYS!
Sen ska jag hem och sticka kanske, eller sy något. Jag tänker alltid att jag ska sy något men sen blir det aldrig av.Men man vet aldrig kanske får jag inspiration och känner att jag bara måste sy! :) Man kan ju alltid hoppas.

Idag kommer Linda hem tror jag! :D Jäää
Och imorn kommer Madde hem! :D Jäää



MYS på er!

Onsdag

Dagen var helt okej. Inte jättebra och inte jättedålig - helt okej.
Jag gjorde en frisyr ikväll på huvudet och exprimenterade lite och satte in en toalettrulle i håret och täckte med hår. Jag vet det låter konstigt. Jag kan lägga upp bilder på den imorn kanske, om jag vågar. (Den blev kanske inte jättebra och lite konstig blev den, men ganska intressant)

Idag har jag myst lite och varit på badhuset i Skärblacka och simmat, det var skönt. Sen har jag slappat framför tvn.
Imorn blir det ätträning igen, det blir mys.

Ha det mys!

God morgon!

MYSDAG! Jag ska ha det mysigt idag! Bara så ni vet! Mysimys!

Förra inlägget för tråkigt!

Jag känner att jag måste skriva något positivt bara för att det förra inlägget var så otroligt tråkigt!

Imorn ska jag ha mysdag!
Jag ska... gå på promenad med Flora (hund)
                  kanske baka något
                  sticka på mina sockor
                  göra inbakade flätor på huvudet (som fortfarande inte har något namn)
                  simma på badhuset?
                  dricka massa te
                  sy något
                  

Ge gärna förslag på nåt mysigt jag kan göra! :)

Gos!

Tisdag

Kan det inte hända något roligt snart? Nåt annorlunda så att man kan få känna sig lite glad. Det skulle vara härligt att få känna sig glad bara för att få känna något nytt. Det är inte kul att bara få känna samma gamla vanliga känslor. Men det kommer väl snart nån gång.
Just nu känner jag bara att jag vill bli smal. Jag vet, det låter konstigt men allt jag tänker på hela dagarna är mat. Vad jag ska äta när jag ska äta det och hur jag ska göra för att undvika det. Det är jobbigt. Jag är rädd för mig själv ibland för jag kan vara så himla sugen på en massa saker och äter och äter och kan inte sluta och sen måste jag få upp det, vill inte ha det kvar i mig. 
Förlåt, det är väl inte speciellt kul för er att få höra det här men jag känner att jag vill berätta det.

Ucsh, det blev ett deppigt inlägg. Men men.

MYS

Ätträning

Idag har jag varit på min första ätträning. Det var jättemysigt tycker jag!

För dom som är nyfikna på vad vi gör där är:

Vi börjar med pausrörelser. Man typ stretchar och lite sånt.
Sen har vi lunch tillsammans och efteråt pratar vi om hur det kändes och om det var jobbigt.
Sen är det vila i 30 min till avslappningsmusik.

Det var jag och två tjejer till som verkade jättesnälla och  så var dietisten med också.
Jag ska gå dit två gånger i veckan.
För dom som inte vet så har jag alltså haft lite problem med maten på senaste tiden,
ville bara säga det.

                         MYS på er !

RSS 2.0