Bättre!

Nu känns det lite bättre! :D
Jag fick ett jättefint brev idag från Madde! Och hon kommer ju hit ikväll och vi ska vara snygga och dansa!! :D
Jag ska ha på mig en fin klänning som jag har köpt idag!
Nu ska jag ta i avfärgning i mitt hår och sedan färga det jätterött!Tack Madde för ditt finfinfina brev!! Jag blev väldigt glad! :D

MYS!


Jag ringde.

Nu har jag gjort det... Alltså ringt till farmor. Första gången jag ringde tryckte de bort samtalet, andra gången svarade farmor.

Jag: Kan vi inte bara glömma det här nu farmor?
Farmor: Jo, vi får väl göra det...
Jag: För jag saknar ju dig
Farmor: Saknar du mig..? Tror du inte jag saknar dig då? Jag har gråtit för dig..
Jag: Jag har också gråtit
Farmor: Vi har bara gått här och väntat på att någon av er ska ringa och be om förlåtelse.. men ingen har ringt.
Jag: Vi har väntat på att ni ska ringa också, men ni ringde inte heller..
Farmor: Men det var ju inte vi som startade det hela..
Jag: Jo, det började ju med att farfar sa något dumt
Farmor: Nej, ni tror att han sa att du är tjock eller att du börjar bli kraftig, men han sa bara att du var stabil och spänstig eller nåt, för att du tränar så mycket.. (Hon är inte ens säker på hur det var, det är jag)
Jag: Nej det sa han inte.. han sa att jag börjar bli kraftig men vi kan glömma det nu
Farmor: Jaa.. vi får väl göra det

Så hörde jag farfar i bakgrunden lite halvt nervös "Hon kommer väl inte hit va? ...det är för tidigt än" Han är så himla rädd. Jag tycker nästan synd om honom. Det kan inte vara lätt att vara så som han är.

Nu kanske det kan bli bra snart i alla fall.

Uthuset.Nu är målarfärgen slut, men jag är långt ifrån färdig. Vi ska köpa mer färg snart.
Det är så skönt att hålla på med något annat så att jag inte hela tiden måste tänka så mycket.

Jag vill ringa till farmor... fråga om vi bara kan glömma det här nu. Även om farfar inte vill glömma det så kanske farmor kan göra det. Jag vill ju kunna träffa henne för vi brukar ha så mysigt tillsammans och spela spel. Jag vill vara hemma hos dem och spela eftersom farfar är där, men hon kanske kan komma hit ibland. 
Jag vet inte om jag vågar ringa, farfar kanske svarar och jag vill inte prata med honom. Så det krävs en hel del mod att ringa dit. Jag får se om jag vågar.

FrukostJag känner mig äcklig. Usch!

Nu ska jag i alla fall ut i uthuset och måla lite.
Och ikväll blir det härligt för Madde kommer till staden och vi ska ut och DANSA :)

Ha en fin dag!

Dumma farfar!

Farfar ringde nyss. Full. Han vågar väl inte ringa annars!

Jag: Hej det är Becca
Farfar: Pappa
Jag: Va?
Farfar: Jag vill prata med pappa!
Jag: Varför kan du inte prata med mig?
Farfar: För att du inte vill prata med mig
Jag: Jo, det vill jag väl visst!
Farfar: Nej, för du har ställt till det så för oss!
Jag: Men vem var det som sa något från början?!
Farfar: Det var du! Du som missförstod allt. Farmor sa att du är så smal och jag sa "ja, hon är så spänstig och vältränad för hon går ju så mycket." Du kan ju inte erkänna att du har fel.
Jag: Men farfar du kanske inte kommer ihåg hur det var egentligen?
Farfar: Jo förstår du, jag har väl hundra gånger bättre minne än vad du har!

Sen tjafsade vi massa och jag sa HEJDÅ och la på luren..

Han ringde igen...
Jag: Hallå
Farfar: Jag vill prata med pappa!
Jag: Men kan vi inte bara glömma det här nu?
Farfar: Nej! Det kan vi inte.. farmor och jag och Kim och Maria, vi kan inte glömma det här! För du har ställt till det så för oss!
Jag: Men vad är det för fel på dig farfar! Vad är det med dig egentligen?!

Sen började jag stortjuta och la på luren.

Pappa ringde till farfar och sa att han skulle ringa när han var nykter igen och då blev farfar helt jättearg och sa "dra åt helvete" och sen la han på luren.
Jag förstår inte vad han har för fel i sitt huvud! Han förstår ju ingenting verkar det som!
Himla skit!

Kväll.

Idag har jag varit väldigt nere. Jag kände mig så deprimerad att jag blev yr i huvudet och jag orkade inte säga någonting. Det kändes nästan som att jag skulle falla ihop och svimma av "deppighet". Allt kändes tråkigt. Det fanns ingenting att se fram emot!
Som tur var var fina Madde i stan idag så jag träffade henne och fick lite tröst. Inte ens med henne orkade jag prata. Varje ord kändes jobbigt att säga och jag ville helst vara tyst, men det får jag vara också när jag är med henne. Tack Madde för att du är så bra!!

Imorgon ska jag till psykologen. Jättejobbigt och skönt. Jag har inte varit där efter det där med farfar hände så det ska bli skönt att få berätta det för honom nu.
Det här med farfar - att han sa att jag börjar bli kraftig - kanske verkar som en liten grej egentligen, men tyvärr är det inte det för mig. Eftersom allt jag vill är att lyckas med någonting och känna mig bra, smal och fin så kände jag mig så misslyckad efter att han hade sagt det. Jag har kämpat med att försöka bli smal och få känna att jag i alla fall var bra på något och jag hade misslyckats.

Inget roligt inlägg, men så kan det vara ibland.

God natt.

Grattis Mor!

 Min goda frukost.

Idag fyller mamma 42 år! GRATTIS!
Jag hoppas du får en suverän födelsedag!

Ledsen dag, men ett bra slut på den.

Jag var ju hos en tant (kvinna) som är specialist på ätstörningar tidigare idag.
Det gick ganska bra. Det var rätt så skönt att prata med henne, även om jag aldrig kan vara avslappnad och känna mig bekväm när jag pratar med någon så gick det rätt så skapligt.

Eftersom jag aldrig träffat henne innan fick jag berätta om vad jag tycker är svårt med maten och vad som kan vara anledningen till min ätstörning och lite sånt. När vi var klara med samtalet fick jag väga mig. Jag ska väga mig nästa gång då jag kommer dit igen - hon vill att jag ska inse att kilona inte ökar så fort och så mycket som jag tror när jag börjar äta som jag ska igen. Hon tyckte även att jag ska föra matdagbok den här veckan som jag sedan ska ta med mig till henne. Jag tycker inte om att göra det eftersom då måste jag skriva ner allt jag äter, även godsaker och det känns inte bra att skriva ner det för jag tror att hon ska tycka att jag inte alls har någon ätstörning eller några problem med maten. Men det är ju bara en vecka så det ska nog gå bra.

Jag kände mig väldigt nedstämd och deppig förut idag. Jag hade tänkt att jag skulle gå till friskis och träna, men jag kände att jag orkade inte det. Jag hade sådan ångest så jag visste inte riktigt vad jag skulle göra!
Mamma och pappa märkte att jag var väldigt ledsen och pappa frågade om vi skulle hitta på någonting. Det första som kom upp i mitt huvud var att jag ville fixa i ordning uthuset. Så vi gjorde det pappa och jag - vi slängde ut allt som skulle slängas, dammsugade (eller heter det dammsög?) väldigt noga och sedan bestämde vi lite hur det skulle se ut. 
Jag tror faktiskt att det kan bli väldigt mysigt där uppe! Vi ska göra en loftsäng också, jag älskar loftsängar! Det är mysiga grejer det! Imorgon ska jag börja måla väggarna vita. :)
Det var SÅ skönt att få tänka på något annat några timmar och jag känner att jag hade kunnat hålla på där ute hela natten och fixa och dona, men det är nog bra om jag får lite sömt också.
Jag kanske inte bor där ute så länge eftersom jag kanske kan få en lägenhet snart, men då kan vi ju ha uthuset som gäststuga här hemma sedan. :)

Nu ska jag gå och lägga mig.

God natt mina vänner!

God morgon!

Idag ska jag till en tant som är specialist på ätstörningar. Det ska bli spännande. Jag tycker om att prata om ätstörningar, det är så intressant!

Kort inlägg, men jag måste gå till bussen.

Puss på er.


Frukost i trädgården!

Kan ni fatta! Jag åt frukost ute i trädgården idag! Det känns nästan som att det är sommar snart. :D

Vad vi ser glada ut! :)

Nu ska jag ut med mer reklam. Mamma och Emelie ska hjälpa mig. Jag är nog lite bortskämd.

Ha en suverän dag!

Mat.

Ska jag äta.. eller ska jag inte äta? Jag åt i alla fall. Det fick bli bulgursallad med qournbitar och nötter.


Ikväll blir det mys framför tvn igen. Jag tror jag ska se robinson om Gabriel också vill se det, det är bara vi hemma. Mamma jobbar till nio, Emelie är hos mormor och pappa är och spelar in en skiva i Uppsala.

Ha en fin kväll.

Brunt.

Nu är det brunt. Tråkigt. Känns jättekonsigt, jag är så van vid rött nu. Jag ska nog köpa färg på måndag.Lite rött är det ju fortfarande, men inte jätte.

Mys

Hejdå rött hår.

Nu sitter jag här med hasselnötsbrun toning i håret. Det känns nästan lite sorgligt faktiskt. Jag har det nog bara i en vecka eller två sen blir det rött igen tror jag! Det känns mera jag med rött hår. Men jag tänkte att det var kul med lite omväxling och så kanske jag fattar hur fint det egentligen är med rött hår. :)

Nu måste jag tvätta ur färgen.. det blir nog väääldigt mörkt!

Mys i trädgården.

Jag och Flora låg ute i solen och hade det härligt! Det är så härligt väder!! Nästan som sommar.

Ikväll blir det mys framför tvn med lite gott.
Jag måste bli lite piggare, jag ska dela ut reklam imorn och det skulle vara jobbigt att ha influensa då så nu ska jag bara SLAPPA! :) Oj, nu kom jag ju på att jag köpte hårfärg förut! Jag kanske färgar håret också. Brunt blir det! Jag tycker väldigt mycket om det röda, men jag vill få lite omväxling.

Ha en skitbra fredagskväll!
MYS

Arbetsträning.

Som jag skrivit tidigare så var jag på ett möte idag med arbetsträningstanten och en till man som jobbar på Sensus. Han berättade om hur det går till där och sedan fick jag berätta vem jag är och vad jag vill att de ska hjälpa mig med.
Han berättade att det finns ett ställe där jag kan få arbetsträna. Det var ett lugnt ställe med lite folk och jag får jobba i min egen takt. Jag vet faktiskt inte riktigt vad det var för jobb :) men det lät rätt så tråkigt när han berättade om det. Men det är ett bra träningsställe tyckte han och jag vill prova att vara där. Om det inte känns rätt får jag hjälp att hitta ett nytt ställe, det ska ju vara något jag trivs med.
Vi pratade även om egen lägenhet och ekonomiskt bistånd. Vi fick ett telefonnummer av honom angående det och arbetsträningstanten skulle ringa dit så att vi kan få ett möte med dem. :) Det börjar hända grejer!
Han berättade om en tjej som har fått egen lägenhet och bidrag och han sa att det hade gått väldigt snabbt. Det kanske inte blir så för mig, men det skulle vara kul om det händer snart.

Lite mer hopp.

Jag borde ta något att äta, men jag är verkligen inte sugen på något! Jag vill äta, men jag är inte sugen och när jag äter något är det inte heller speciellt gott. Det kanske bara är influensan (om jag nu har det) som gör att jag inte känner aptit.
Jag får helt enkelt ta något nu och äta det ändå.

Mys


Sjuk.

Jag sitter här med en kopp honungste. Ont i halsen! Jag tror jag håller på att få feber också. Men jag ska gå på arbetsträningsmötet ändå. Eller jag måste göra det eftersom jag har inte arbetsträningstantens nummer och vi ska ses i en park för att sedan gå på något möte med några människor. 

Tack Becka!! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Mer än att jag blev väldigt glad för det och att det var JÄTTEFINT skrivet! Ååå. TACK!

Ha en riktigt bra dag mina fina vänner!

ingen matlust.

Just nu känns det väldigt jobbigt att äta. Jag känner ingen matlust.
Jag vet inte om det har med farfar att göra. Kanske. Jag har ätit lite sämre nu ett tag, men jag vet ju om att jag inte blir gladare av det. Men jag känner att jag vill visa farfar och mig själv och alla andra att jag visst klarar av att vara smal.
Jag vet att det är slöseri med tid att bry mig om det han sa och att det kanske bara är struntprat. Så det är väl lika bra att börja äta igen. Jag kanske borde kolla in mina favorit-matbloggar nu och få lite inspiration, det var ett tag sedan nu.
Jag har tagit bort några bloggar som jag hade lagt till i mina favoriter eftersom de påverkar mig och får mig att vilja bli smal.
Om någon pratar om vikt eller träning får jag helt enkelt gå därifrån eller låta bli att lyssna eftersom det också påverkar mig. Så nu vet ni att ni inte behöver prata om sånt när jag är i närheten. Jag tycker också att det är jobbigt när någon säger "Oj, vad mätt jag blev!" eller "Oj, vad mycket jag åt nu!" det får mig att känna att jag också har ätit för mycket. Och jag vill inte gärna äta mer än någon annan, men det gör jag ju om jag ska äta 5-6 mål om dagen eftersom ingen annan i familjen eller någon av mina vänner äter så många mål om dagen. Men i och för sig kanske de äter mer fram mot kvällen och mer oregelbundet och det är ju faktiskt bättre att äta regelbundet. Jag menar inte att alla som äter oregelbundet är sämre på något sätt, men jag bara försöker få in i mitt huvud att jag kanske inte alls äter mer än de andra.
Vad spelar det för roll egentligen hur mycket man väger? Om jag skulle äta som jag ska och träna som jag gör skulle jag väga 50-52 kg och det är ju faktiskt inte för mycket! Jag ska försöka strunta i allt som har med vikt att göra och det min farfar sagt. Jag vill må bra! :)
Nu känner jag faktiskt att jag får lite hopp! Det kan nog bli bra en dag.
Jag lyssnar på en asbra låt av Den Svenska Björnstammen, Till Mor heter låten. Fin låt!

Nu ska jag snart äta spagetti och köttfärssås som mamma lagar. Är inte särskilt sugen, men jag kanske får tillbaka matlusten när jag börjar äta som jag ska.

Mys på er!

Torsdag.

Ojojoj! När becka länkade till min blogg steg antalet besökare en hel del! :D 300 besökare idag. Härligt!

Imorgon ska jag ha ett möte med några om arbetsträning. Vad som kan passa mig och hur många dagar i veckan jag ska arbetsträna till att börja med.
Jag har faktiskt ingen aning om vad jag vill göra. Bara det blir ett lugnt ställe med bra personal, att jag kan trivas och känna mig trygg.
Det känns inte kul att gå runt här hemma dag ut och dag in och bli mer deprimerad. Jag måste göra någonting snart. Jag kanske ska börja gå lite mer promenader. Min psykolog sa att han tycker jag ska göra det så att jag kommer på andra tankar. Även om jag inte alls har lust är det bra att tvinga sig iväg ibland.

Det sociala känns som att det blir värre och värre. När jag träffar någon jag känner lite halvt sådär skäms jag över allt jag gör - hur jag pratar, hur jag ser ut, jag känner mig så dum, så korkad.
Jag undrar hur det känns att var trygg i sig själv. Att bara kunna prata med någon utan att tänka hundra gånger innan man säger något utan att det blir fel. Det känns som att jag bara blir missförstådd om jag råkar säga något som jag inte riktigt har tänkt ut hur jag ska säga det. Oftast tänker jag så mycket på vad jag ska säga så låter allt konstigt i mitt huvud och det blir istället att jag inte säger något.
Det är nog väldigt bra att jag kommer igång med arbetsträning snart! Jag behöver träna bort min sociala fobi.

Ha en bra dag!

Hemma hos MammaBecka.

Gabriel och jag var ju och hälsade på Becka igår och här är lite bilder.

Det var så mysigt hemma hos Becka i hennes fina lilla hus. En mycket fin Becka och tre mycket fina barn!
Tack igen Becka för att vi fick komma!

Jag är ingen skrivar-tjej. Jag gillar mer att lägga upp bilder som ni märker. Ibland kan jag känna att jag måste skriva av mig, men det var ett tag sedan nu.
Nu ska jag sova.

Ha det fint!


Kortebo

Jag var i Jönköping från torsdag-måndag och hälsade på mina fina vän Madde! Inte bara Madde utan alla på hennes internat också! Det var skönt att få komma bort ett tag och få lite annat att tänka på. Här är lite bilder från helgen.


Vi är coola!


Jag satt i Maddes rum och väntade på att hon skulle sluta skolan.


Det var rätt så tråkigt att vänta, men jag hade i alla fall något fint att titta på - Maddes vackra vägg som är gjord av presentpapper!


På fredagen kom Maddes syster och min vän, Vickie till Jönköping och skulle hälsa på den familj hon en gång bott hos. Madde och jag följde med dit och myste.


Jonas är cool.


Madde är söt!


Jossa är också söt i det coola hårbandet som Madde stickat!


Snygg-Madde


Madde, Kribban, Jossa och Jonas. Härligt gäng!


På söndagen fikade vi (jag, madde och kribban) på ett fik som fick betyg 10 av 10 av Kribban antar jag? Han gillade i alla fall personalen väldigt mycket!


Snygg-Madde! Ser du Madde! Du blir VISST bra på bild! Om du inte tycker att den här bilden blev bra, Madde... ja, då har du fel! Skitsnygg! Så fina ögon och vackert hår. Ta åt dig. :)


Snygga Cissi kom på söndagskvällen så henne fick jag träffa alldeles för lite.
Nästa gång jag kommer till Kortebo får du se till att vara där Cissi.


SÖT


Det var så härligt att vara på Kortebo! Måste komma tillbaka snart.
Tack Madde för att du är så BRA! Du gör mig glad!

Igår var jag och Gabriel hos mammabecka. Det var kul att få träffa henne och hennes fina barn!
Jag ska lägga upp bilderna från igår snart.

Mys

Becca-Liten.

Jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från när jag var liten, men jag tänker ta några i taget så att det inte blir en massa bilder på en gång.Jag ser ut att ha väldigt högt hårfäste! :D Det ser så kul ut!
Jag tycker att jag liknar Leif Loket Olsson på nåt sätt när jag var liten.
Tycker ni inte det?


Jag hade ju lika högt hårfäste som han i alla fall.

Fler bilder kommer en annan dag. Nu ska jag packa och åka till Madde snart.

MYS

Morgon.

Tack för era kommentarer :) Jag vet att jag inte ska bry mig om det han sa, jag ska försöka att inte göra det heller.
Det känns så dumt att skriva så om sin farfar. Jag får nästan lite dåligt samvete, vilket är ganska konstigt efter det som hände igår.
Det var skönt att få prata med dig igår Madde! Härligt.
Jag åker till Madde idag! Det ska bli så skönt att få något annat att tänka på! :)

Mys!

farfar är en idiot.

Just nu tycker jag det i alla fall! Att han är en idiot.
Jag var där idag och spelade med farmor och då sa han:
Farfar - Du börjar bli kraftig.
Farmor - Men hon som är så smal.
Farfar - Ja, men det ska hon vara också. Hon ska inte ha en massa fett som dallrar på kroppen utan hon ska vara smal.

Det är som att han ser mig med mina ögon. Han ser det jag ser, men ingen annan ser. Jag kan inte förstå varför det är så himla viktigt för honom att vi i släkten ska vara så smala och snygga! Jag blir så arg och ledsen på honom!
Det är ju inte heller första gången han säger det. När jag började bli tonåring och började få lite former (jag var ändå mycket smalare då, jag var som en pinne) sa han till mig att jag började bli rund i ansiktet. Han säger det inte bara till mig utan han har sagt det till många fler!

Är det konstigt att jag känner mig tjock när det är någon som säger det till mig?!
Ååhh! Jag är så arg på honom!

Jag sa det till mamma och pappa och dom vet ju hur han är och att han har sagt det förut så dom ringde till honom och skällde ut honom.
Det är så frustrerande att han inte kan erkänna det han har gjort! Han säger att han sa -Du har blivit så stabil i ryggen, du går  ju så mycket. Men vad är det för en konstig sak att säga?! Det låter ju bara jättekonstigt.
Och jag tycker så synd om farmor. Farfar får henne att säga saker som inte är sant! Jag pratade med farmor och hon sa samma sak som farfar - att han sa att jag har blivit stabil. Hon säger att hon hörde ju vad han sa, hon stod ju precis bredvid. Men det gjorde väl jag med! Jag glömmer inte en sån sak! Så skyller hon allt på mig. Hon sa -Hur kan du trassla till det så här?! Nu är ju din mamma och pappa jättearga på oss!
Usch! Jag hatar att bråka med folk! Jag hatar det!
Och jag som tänkte åka dit och spela med farmor imorn.. Nu känns det som att jag inte har någonting alls att göra om dagarna.
Himla farfar! Han säger också att han ALDRIG har sagt att någon är tjock! Bara han själv i sånt fall. Men vi är ju många som har hört det! Nu vill han inte komma hit mer sa han och jag tror han sa att han inte vill att jag ska komma dit mer heller.

Jag var bara tvungen att få det ur mig.

Psykologen o magsjuka.

Snart ska jag till psykologen. Jag hatar att gå runt och vänta på det. Jag vill bara få det överstökat. Men idag känns det inte lika jobbigt som det brukar, det ska faktiskt bli ganska skönt att komma dit och prata en stund.
Efter jag är klar där ska jag nog åka till lilla farmor och spela lite om hon och farfar är hemma. Det är så skönt med farmor för man behöver inte prata utan vi sitter där och bara spelar och fikar lite. Det är klart att vi pratar men inte så mycket och inte om så jobbiga saker.

Jag råkade smitta lilla mamma med min magsjuka så hon fick springa på toa hela natten. Usch.
Jag kommer ihåg när jag var på skolresa i London när jag gick i nian. Sista natten där så blev jag magsjuk och det var så jobbigt! Vi låg i våningssängar och jag låg längst upp över Johanna. Jag kommer ihåg att jag drömde att jag sprang upp för en jättelång spiraltrappa och var tvungen att stanna då och då för att spy. Tillslut sa jag -Jag orkar inte mer!
Lina hade vaknat och frågade om vi skulle väcka de andra och det gjorde vi. Någon tände lampan och såg att det låg spyor över hela golvet och stackars Johanna som låg under mig hade spyor på sitt lakan. Jag fick klättra ner och lägga mig i Kristins säng istället. Jag tror jag spydde väldigt länge, jag har så svagt minne av det men det var nog ett bra tag. Nästa dag skulle vi till ett museum men eftersom jag var så dålig fick en lärare och en klasskompis stanna kvar på vandrarhemmet med mig. När jag skulle ställa mig upp för att gå höll jag på att svimma, jag var jättesvag i hela kroppen så min lärare var tvungen att hålla i mig när vi gick ner för trapporna annars hade jag ramlat ihop.
Flygresan hem kommer jag knappt ihåg alls. Det var SÅ skönt att komma hem! Jag vägde 46 kilo när jag åkte dit och 41 kilo när jag kom hem. Så jag måste ha gått ner 5 kilo på bara en natt och en dag, men jag hade ju förlorat så mycket vätska och jag gick snart upp igen dom där kilona igen.
 
Oj det blev ganska långt, men nu vet ni det. :)
Nu ska jag borsta mina tänder.

Tjing!

Kväll.

Magsjukan gick snabbt över som tur var. Jag är bara lite seg nu efteråt. Ska sova snart.
Idag ringde Becka till mig! Jag blev jätteglad! Min barndomsvän som jag inte har träffat på ganska länge. Hon är lika gammal som jag (18 år) och är trebarnsmamma. Cool är hon! :) Ni kan kolla in hennes blogg här.
I alla fall så frågade hon om jag ville komma och hälsa på hennes fina familj och jag sa JA! Nästa tisdag ska jag och bror min åka och hälsa på henne. Det ser jag fram emot! Mysigt ska det bli!

Imorn ska jag till psykologen. Det känns både skönt och jobbigt. Skönt att få prata av sig och få lite tips och motivation av min braiga psykolog. Jobbigt för att jag får sån ångest inför det. Jag tycker det är väldigt jobbigt att öppna upp mig och känna efter. Känna hur jag egentligen mår. Jag är väldigt tacksam för att jag har fått en sån bra psykolog som inte bara ger mig några "må-bra-piller" utan han försöker verkligen hjälpa mig. Skönt!

Nu ska jag sova.

Puss på er.


Magsjuk

Jag vaknade tidigt imorse och kände mig väldigt kissnödig så jag gick på toa. Jag blev jätteyr när jag ställde mig upp och det kändes som jag skulle svimma så jag la mig på golvet i hallen. Som tur var va pappa vaken. Jag där låg en stund tills det hade lugnat ner sig. Sen gick jag upp och la mig i min säng igen.
Lite senare vaknade jag igen och kände mig väldigt illamående så jag gick ner till toan och var väldigt dålig i magen. Diarré och spya, det är härliga grejer det.
Jag låg i min säng och sov och spydde, sov och spydde.. Det är så äckligt att spy galla. Nu känns det bättre och jag har fått i mig en macka och påskmust. Påskmust är så gott!

Nu ska jag slappa och se den svart-vita filmen på ettan. Jag känner mig väldigt hungrig så jag ska nog ta nåt mer att äta snart.

Mys

Glad påsk!

Nu över påsken har mina fina vänner Madde och Linda varit i stan! :D Vi har hittat på en hel del mysiga saker. Här är en hel del bilder från veckan.

På världens bar

I tvättstugan
Bus i Emils bil


Gabriels hand. Han fick ligga i bakluckan en stund när vi åkte. Sen släppte Emil honom i skogen någonstans mitt i natten och åkte därifrån.. men bara en liten stund.

Picknick med Linda i kärleksparken
Biltur till Söderköping - Linda har ju körkort nu! :)
Det var ha varit en härlig vecka hittills och ikväll blir det också härligt för vi ska till Hugo och dansa!
Men nu måste jag gå och vara lite social.. hela släkten är här och har påskmys.

Tjing!

Kalas!

Idag har jag varit hos min bror Michael och firat honom. Det var ju ett tag sen han fyllde men kalaset blev idag.
Det var mysigt! Hela släkten var där i deras lilla fina etta.


Födelsedags-Michael :)

Gavel och släkt.

AnnHelen är så duktig på att laga mat och baka fina saker!
Innan vi åt de här tårtorna + en massa andra godsaker fick vi paj. Det var jättegott! Jag tyckte att tacopajen var godast, den var VÄLDIGT god!

Mums!

Han är så söt lilla busungen!


Flora var trött och söt!

Brorsan eller ska jag kanske skriva Bruuushan..

Coola AnnHelen och Michael

Lite mörk men mycket fin bild på ett fint par!
Det var mysigt!

När jag kom hem hann jag precis i tid till friskis och svettis. Det är så härligt och kul!
Efter blev det en liten lins-middag eftersom jag hade ätit så mycket hos Michael och AnnHelen.


Tjing!

Myskväll

Jag ställde mig framför spegeln nyss och tog en titt på hur jag ser ut egentligen. Och jag tänkte faktiskt "Jag är ju inte alls tjock! Jag är ju rätt så smal.. inte jättesmal men ändå smal!" Härlig känsla! :D

Nu ska jag titta på Robinsson och ha myskväll!

Mys!

FloraFlor njuter av solen.

Christian Walzs låt Atlantis är väldigt bra! Jag kan inte få nog av den! Ni måste lyssna på den om ni inte har gjort det, för den är så härlig! 

Mys!

Härlig dag!

Det är vår! :D
Åå vad jag älskar solen! Idag ska jag njuta av det fina vädret!

Ha en jättebra dag och njut!

Himmelskt gott!


Naturgodis är kanske inte speciellt nyttigt egentligen, men det skiter jag i! Jag älskar dom frystorkade jordgubbarna med yoghurtöverdrag! Dom är SÅ goda! Okej nu får nog väldigt höga förväntningar, men dom är ju verkligen jättegoda! Om ni inte har provat dom så måste ni göra det! :)

Det var så kul att träna på friskis idag! Jag mår så bra efteråt. Alltså nu menar jag inte för att jag blir smalare av det utan jag blir gladare - mår psykiskt bättre.

Nu ska jag snart lägga mig och sova.

Tjing!

RSS 2.0