Tisdag


Flora älskar att sitta i solen.

Det blir ingen Afro Power dans för mig och mor ikväll. Dels för att man måste boka och det fanns bara en plats kvar och sen känns det som att jag håller på att få influensa. Så jag ska vara hemma och mysa istället! Man måste ju inte träna varje dag..
Jag tror jag ska baka chokladbollar och titta på den svart-vita filmen 13.40 på ettan. Jag gillar svart-vita filmer, dom är roliga och mysiga!



Tjing

Frukost


God morgon!

Sekretären



Så här ser den ut. Jag ska nog måla om den så den blir mörkare eller vit. Jag tror nog att det blir vit.

Förlåt Madde. Jag ska svara på ditt brev ikväll så skickar jag det imorn! :)

Just nu tänker jag mycket  på vikt. Jag väger mer än vad jag någonsin vägt och det känns inte så jättebra. Men jag försöker tänka att eftersom jag tränar en del och äter så bygger jag ju muskler. Muskler väger mer än fett. Och jag är ju fortfarande underviktig även om det inte alls är långt under normalvikt.
Jag måste börja tycka om hur jag ser ut!

Imorn ska jag och mamma prova på Afro Power dans! Det ska bli spännande. Jag ska också försöka vara lite kreativ. Sy, sticka och pyssla.

God natt!

Kultiration


Kultiration är väldigt bra! Och jag är så glad för dom kommer till Bob Marleys minneskonsert den 9 maj (eller var det den 10 Madde?) Jag längtar! :)
Just nu tycker jag nog bäst om Ur jord, Bakslag och Känn dig själv. Mums!

Jag har fått en gammal sekretär av mormors Lasse som jag är väldigt glad för! Jag ska nog måla om den för färgen är så tråkig. Det är så skönt att slippa sitta på golvet med symaskinen, man får så ont i ryggen.
Nu vill jag sitta vid sekretären och pyssla men jag har ingen fantasi.. Men jag ska nog komma på nåt kul att göra!

Mys!

Grattis Madde!!!

Idag fyller min vän Madde-Mys 20 år!! Grattis!!! Jag hoppas du får en suverän dag! :D
Här är bilder från igår när hon firades.


Här har vi födelsedagsbarnet!


Jessica


Värsta fina bilden på Vickie! Jag tog kort på henne utan att hon var beredd och så blev den så här fin!


Madde är väldigt duktig på att måla, det är hon som har gjort tavlan!


En Anna och en Erik.


De här fina tjeorna var där med. Lina och Johanna!


Födelsedagsbarnet är i farten!


Gabel-Bror och 20-års-Madde! :)



Ha en jättefin dag nu Madde!

MYS

Stan

Det gick ganska bra att gå på stan, men det var väldigt jobbigt!
Jag gick en stund själv, men sen blev det lite jobbigt så jag ringde mamma när hon slutade jobba och gick med henne ett tag innan jag skulle till dagvården och prata med gruppen. Nu är det avslutat. Det känns skönt, men ändå lite tråkigt eftersom det känns som att jag har misslyckats med ännu en sak.

Snart ska jag hyra en film som mamma och jag ska se ikväll. Det blir mys! Jag är sugen på en riktig romantisk amerikansk komedi eller kanske en svensk film. Åå nu blev jag jättesugen på att se Patrik 1,5! Jag har redan sett den två gånger, men den är ju så bra! Hoppas mamma vill se den. :)

Mys!

(Det var igår jag skrev det som står ovan, men det blev tydligen nåt fel när jag la ut det.)

Idag ska jag först åka in till stan med mor o far och handla sen ska jag kanske till friskis och svettis. Ikväll kanske det blir Hugos och dansa loss med Maddemys som kommer till stan idag! :D

Ha en fin dag!

Morn!


God frukost!

Nu ska jag snart åka in till stan. Det känns lite jobbigt, jag tycker inte om att gå på stan själv. Men det blir spännande! :)

Ha en suverän dag!

Hårfärg!

Jag tyckte om min färg ganska mycket, men jag hade sån utväxt så jag var tvungen att färga det! :)

FÖRE

EFTER - rött rött rött!

(Jobbigt att bilderna blir så stora... orkar inte ändra..)

Idag har jag varit hos psykologen och pratat. Det känns skönt! Det var inte alls så jobbigt att gå dit som det brukar vara.
Imorgon ska jag först utmana mig själv med en runda på stan och efter det ska jag till dagvården och göra ett "avslut" - jag ska förklara för de andra i gruppen varför jag inte tänker fortsätta min behandling. Det känns bra att göra det för annars kan det hända att tjejerna går och blir oroliga och undrar vad som har hänt med mig. Det känns också bra för att då känner jag att jag kan lämna det bakom mig. Det är klart att jag inte kommer glömma allt som jag lärt mig där utan det ska jag ta vara på och fortsätta jobba på det, men jag menar att jag ska sluta tänka på det hela som ett misslyckande.

Snart ska jag till Friskis! Det är kul och härligt!

Mys! 

Kladdkakemuffins.


Kladdigt, sött och mumsigt!
Vanlig kladdkakssmet i formar och lite glasyr på det blir mumma!
Det ser kanske inte speciellt fräscht ut, men gott var det!

Mys.

Middag


Detta blev min goda middag! Bulgur och qournbitar med kidneybönor, morot och aubergine.
Jag älskar aubergine, det är gott gott gott!

Jag vill baka något, men jag vet inte vad. Kom gärna med förslag! :)
Kladdkaka och chokladbollar känns så tråkigt.

Mys!

Grattis bror!

Idag fyller min bror Michael 22 år blir han. Grattis!!! :)

Idag känner jag mig faktiskt fin! Jag känner att jag tycker om mig själv lite mer, det känns skönt! Så idag kunde jag ta på mig en tajt tröja - jag brukar inte gärna ha tajta kläder för att det känns som att folk tänker på min "utputande" mage. Jag vet att det låter fånigt, men så är det. Men idag känns det bra att ha tajt tröja! :)
Snart ska jag åka till Michael och AnnHelen och fika! Det blir mys!

Tjing!

Mys

Jag myser...

Det känns så skönt att slippa dagvården! Jag vill bara mysa, mysa, mysa! :)

Måndagmorgon.

Jahapp.
Nu sitter jag här hemma när jag egentligen ska vara på dagvården. Om man är borta två gånger utan att vara sjuk så får man inte komma tillbaka, så jag antar att jag inte behöver gå dit mer nu. Skönt. Men också lite jobbigt. Ännu ett misslyckande. Men det känns nog mest skönt.

Jag känner för att pyssla! Städa rummet. Möblera om. Sy och sticka. Laga mat. Jag vill göra en massa mysiga saker!
Nu när jag inte har dagvården så vill jag inte bara sitta hemma och glo. Jag ska försöka hitta på lite saker jag kan göra för att få lite omväxling. Lite utmaningar! Jag vill inte bli mer isolerad utan jag vill tvinga mig själv att prata med folk och göra det jag tycker är jobbigt bara för att gå emot och göra tvärtom! Jag måste träna mig på att känna mig trygg i mig själv.

Nej nu ska jag ta och pyssla lite i mitt mysrum!

MYS

Kväll

Jag undrar om det någonsin kommer bli bra. Kommer jag få känna mig glad någon gång? Eller är det meningen att livet ska vara så här svårt? Jag undrar verkligen hur det känns att må bra, att vara lycklig.

Social fobi - varför finns det? Det är så jobbigt att inte kunna prata med folk, med mina vänner. Måste alltid tänka länge på vad jag ska säga och hur jag ska säga det och om jag överhuvudtaget ska säga det. Oftast tänker jag alldeles för länge på en sak som jag vill säga och till slut blir det så att jag inte säger det alls.
Dålig självkänsla - varför finns det? I allt jag gör känner jag prestationsångest - om det är något som kommer se det jag har gjort. Det kan vara småsaker som att duka fram bordet när vi ska äta. Gör jag fel nu. Blir det här konstigt. Ska jag göra så här.
Laga mat eller baka något när något annan är i närheten är också skitjobbigt. Så här kan jag väl inte göra. Tog jag för mycket smör i stekpannan nu.. eller kanske för lite? Ska jag skära salladen så här eller blir det jättekonstigt?
Att laga mat till hela familjen eller till någon mer än bara mig är nästan omöjligt! Det är alldeles för jobbigt och jag gör det helst inte. Jag har i alla fall börjat laga mat till mig själv nu och tycker det är väldigt kul, men om någon ser på när jag gör det blir jag väldigt osäker.
Ångest och oro - varför finns det? Jag oroar mig för väldigt mycket här i världen. För saker som jag inte ens behöver vara orolig för, som inte kommer hända. Ett exempel är att jag ska åka buss och busskortet inte skulle fungera och jag ska stå där och alla tittar på mig. Eller att jag går ensam på stan och tänker att jag ska träffa någon jag känner - när jag träffar någon och jag inte är beredd får jag som panikångest och vill bara försvinna. Jag vet inte varför, men det är som att jag skäms så mycket för mig själv.
Depression - varför finns det? Jag har varit det nu i snart 6 år och jag börjar bli ganska så less på det. Även om jag har vant mig vid det så är det inget jag vill leva med precis. Jag kan verkligen inte föreställa mig hur det känns att vara lycklig! Att må bra! Jag har faktiskt lite hopp om att jag kommer få vara glad. I och för sig har jag tänkt så ända sedan det började, men jag känner ändå att det kommer hända snart, någon gång. Jag hoppas.
Lycka - hur känns det? Jag kan inte komma på när jag kände mig lycklig eller glad senast. Har jag någonsin varit det?! Kanske när jag var liten.
Det känns inte som att jag har varit liten. Jag har liksom glömt bort den tiden. Jag vet inte riktigt hur jag var då, det känns inte som att jag är samma person som den där glada lilla Becca.
Men jag ska bli lycklig! :) Så det så!

Godnatt och mys!

Morgon


Frukost :)

Idag åker jag till Jönköping! Iiih!

Torsdag

Imorse när jag skulle till dagvården var det jättejobbigt! Det började redan när jag gick hemifrån till bussen så kände jag hur tankarna började snurra i mitt huvud. Det skulle vara så skönt att stanna hemma och slippa vara social, är verkligen dagvården bra för mig, den kanske är bra för dom andra som har anorexia på riktigt och har riktiga problem med maten, det har ju inte jag, jag äter ju faktiskt nu! Tänk vad skönt det skulle vara att bara stanna hemma. Det är så tankarna går i mitt lilla huvud när jag får panikångest inför att gå någonstans. Jag kom i alla fall in till stan och fram till dagvården och gick till och med in dit och gick på toa. Sen tänkte jag  - Nej nu struntar jag i det här. Och så gick jag snabbt därifrån och tog bussen hem igen.
Personalen är så bra där! Dietisten ringde mig när jag hade kommit hem och frågade varför jag inte hade kommit, jag sa som det var och sen frågade hon om jag kunde ta mig dit till lunchen. Så var jag tvungen att göra om samma sak igen, men jag tänkte annorlunda då. Jag lyssnade på musik och försökte att tänka på bra, roliga saker och det gick! Så jag tog mig dit till slut. Jag är stolt! :)

Min lilla Emelie köpte melodifestivalskivan idag och hon har nog spelat den 10 gånger snart! Hon är helt galen i melodifestivalen. Tänk att man kan bli så glad för en skiva :)
Det blir nog att åka till Jönköping i helgen. Det ska bli mysigt att få komma till Kortebo! Lilla mys-kortebo! Jag saknar Madde, ska bli så härligt att träffa dig maddis! Det ska bli så skönt att komma iväg lite också, tänka på annat.

Mys

Skogspromenad





Jag gick med Flora på en liten promenad i skogen. Jag ser lite konstig ut, blek och läskig men det skiter jag i. Det var så härligt väder idag! SOL! :D
Jag hoppas solen skiner imorn med för imorn ska jag bara vara hemma och mysa och om det är fint väder ska jag gå en riktig långpromenad med Flora!
Nu känner jag för att möblera om mitt rum och klockan är 22:22.. lite sent kanske, men jag gör det ändå.

Sov jättegott! 

Schnitzel


Det blev schnitzel och stekt potatis och grönsaker till middag.
På dagvården idag fick jag som "hemläxa" att inte äta vegetariskt den här veckan för att se om det är anledningen till att jag är så sugen på sötsaker på kvällarna. Jag har ju nästan bara ätit vegetariskt hemma nu och jag har lagat så fettsnål mat som möjligt och det leder till att jag blir sugen på en massa saker på kvällen. Så jag ska laga lite mer "fettig" mat den här veckan för att se om det blir någon skillnad.

Det var riktigt jobbigt idag på dagvården när vi åt lunch! Jag vet inte vad som hände med mig, jag började skaka och gråta och fick panikångest. Det var jättekonstigt, jag tvingade i mig maten i alla fall, men det var svårt för jag skakade så mycket. Jag fick inte ångest för att jag fick i mig mat utan jag tror det har med att göra att jag tycker det är så jobbigt att äta med så många, det känns som att alla kollar på mig och min mat. Usch, det var inget kul.

Det blev inget roligt inlägg det här, men jag tycker det är skönt att skriva av mig.
Ikväll ska jag mysa och se Familjen annorlunda klockan åtta på fyran (tror jag det är). Jag älskar det programmet, det är så mysigt!!

Mys

Mornmorn!


Så här fin var himlen när jag vaknade! Väldigt fin!
Oj nu går min buss snart! Ska till dagvården.
Ha en suverän dag med massa mys!

Söndagslunch


Vi hade pannkakor kvar från igår så jag gjorde crepes med qournfärsfyllning. Gott blev det!
Nu ska jag ut med reklam. Hej!

Frukost


Jag gjorde det! :) Jag åt en hel frukost + ett ägg! Det är bra med en riktig frukost nu när jag ska ut och dela reklam i 3 timmar. Men jag gillar nog gröt bättre på morgonen, det känns bättre i magen på nåt sätt.

Mys

Fruktchips

Till kvällen gjorde jag äpple- och kiwichips! Jag gjorde det ifall jag skulle bli sugen på något när vi såg på melodifestivalen. För jag tänkte att jag inte ville äta choklad och chips och ha jättedåligt samvete sen. Men sen när vi väl satt där framför tvn tänkte jag Nej nu ska jag skita i det och äta och njuta! Och så gjorde jag det! Det gick väldigt bra, det är klart att jag har dåligt samvete ändå men jag försöker att ignorera det just nu och det går mycket bra! :)

Här är dom fina fruktchipsen.. Det ser lite ut som att det är svamp i till höger, men det är lite banan som jag också provade att ha i ugnen. Ganska gott att ha i gröten eller yoghurten kan jag tänka mig.

Nu ska jag lägga mig och läsa!
God natt!

Mysdag

Vi gick på en lite promenad i skogen. Mys.

   

Bilden blev lite suddig men jag tycker Maria ser lite cool ut!

Sen när vi kom hem blev det kortspel och kaffe.

Faster Kim gör en rolig min och kusin Maria kollar på.

Nu gör jag äpple och kiwichips i ugnen som jag ska knapra på till melodifestivalen.


Lördagslunch!



Till lunch blev det qournbitar, kidneybönor, grönsaker, chilisås och keso i tortillabröd.
Gott!!

Frukost

Jag har fått som uppgift från ätträningen att äta en "hel" frukost. Och en hel frukost för min längd är två mackor - en hård och en mjuk med smör, två pålägg på varje macka (två skivor ost / två skinkor) och en hel portion yoghurt med flingor eller en hel portion gröt. Man blir MÄTT kan jag säga! Gröten tycker jag är lite jobbig, jag vill helst göra en halv portion och två mackor känns mycket. Så det är en utmaning.

Ett tips till er som är väldigt sötsugna ofta och inte vill vara det :) är att äta en frukt efter varje måltid. Det hjälper faktiskt! Men man måste ju unna sig godsaker ibland tycker jag, eller ofta tycker jag! :)
Jag lånade en bok på biblioteket igår som heter Mattillåtet. Jag har inte hunnit läsa så mycket än men den verkar väldigt bra! Det är som en självhjälp till folk med ätstörningar. Det står om vad som händer med kroppen vid svält och vid hetsätning och hur förstörd kroppen blir. En intressant bok! :)

Det var mysigt med filmkväll igår. Väldigt synd bara att jag var tvungen att åka hem så snabbt. Känner mig så tråkig som aldrig umgås med mina vänner, eller jag känner mig lite dum för att jag träffar dom så sällan. Men jag tycker som jag har sagt tidigare att det är jobbigt att åka hemifrån för jag blir lite orolig för vad jag ska äta och när och att det kommer blir för mycket och så. Men det får tränas bort!

Idag blir det en mysdag! Jag ska bara ta det lugnt tror jag och vara hemma. Kim och Maria (faster och kusin) kommer hit och vi ska ut och gå i skogen och bara njuta. Sen blir det melodifestivalen ikväll tror jag nog eftersom jag har en syster som är helt galen i det! Hon kan fråga hur många gånger som helst under veckan vad som händer på lördag även fast hon redan vet att vi ska titta på melodifestivalen. Hon är rolig min lilla Emelie!

Ha en MYSdag!

Det är fredag!


Fin servis, men dålig bild. :)

Ikväll blir det filmkväll hos Jessica! Det ska bli mysigt och skönt att komma hemifrån och hitta på något annat en kväll.
Hoppas ni får en superkväll och mys på ordentligt nu! :)



Torsdag.

Idag kändes det mycket bättre på dagvården! Det gick lätt att äta (förutom att jag tycker det är så jobbigt att äta med så många, jag får för mig att alla kollar på mig och känner mig inte så bekväm) och jag tänkte att jag var där för MIN skull, så det var skönt. Nu börjar vi lära känna varandra och så med så idag hade vi det rätt så kul tillsammans. Det känns som att vi kommer bli ett bra gäng vi fyra och personalen - mys!
Idag hade vi vår första musikterapi. Då får vi prova på att spela instrument, måla, sjunga och bara lyssna på musik. Jag tyckte det kändes jättejobbigt med det där att måla, spela och sjunga. Jag känner sån prestationsångest inför det, men efter att vi hade varit där idag och provat på att spela djembetrumma. Det kändes inte så farligt eftersom vi alla spelade tillsammans så nu känns det som att jag inte behöver vara så orolig för det.

Imorn ska jag till psykologen. Det känns inte så jättekul, men jag hoppas att mamma följer med mig dit så att jag kommer dit överhuvudtaget. Efter mitt samtal med psykologen ska jag prata med en tjej om arbetsträning och lite sånt. Och om det är möjligt att få bidrag så att jag kan få en lägenhet. :) Jag hoppas att det går! Det känns som att det skulle göra mig lite gladare.. kanske. Så jag hoppas!

MYS

Färgglad middag!


Jag gjorde en färgglad middag, det blir så mycket roligare att äta då! :)
Det är bulgur och qourngryta med bönor och sallad. Fint blev det tycker jag och gott!

Mys!

Onsdag

Jag vet inte om det är så bra med dagvården. Jag blir så påverkad av de andra och tänker att jag måste äta mindre för att dom gör det. Men det kanske blir bättre med tiden, snart kanske jag tänker att jag hjälper de andra genom att visa att jag kan äta och att det inte är så farligt, men samtidigt måste jag tänka att jag är där för min egen skull och ingen annans. Jag får se hur det blir, om det inte blir bättre och jag känner att jag blir mer och mer påverkad kanske det är bäst om jag slutar.

Idag känner jag för att skapa :) Jag vill sticka på mina sockor!
Och en annan grej jag vill göra är att tänka bra om mig själv! Jag vill tänka att jag är bra för att jag är Becca och inte tänka att jag skulle kunna tycka om mig själv om jag var lite smalare. Så idag ska jag vara nöjd!


Mys!

Dagvården

Idag var det första dagen på dagvården.
När jag satt i väntrummet och väntade på att det skulle börja var det en tjej där och jag förstod direkt att hon skulle vara med på dagvåden. Jag märkte på henne att hon gjorde allt för få lite träning, hon gick fram och tillbaka, hämtade tidningar och hon satte sig ner i en halv minut sen ställde hon sig upp igen och gick omkring.
Jag tyckte det var jättejobbigt och tänkte att den här dagen kommer inte bli speciellt kul.
Frukosten kunde hon inte äta så hon fick näringsdryck, likadant med lunchen. Det är så sjukt hur påverkad man blir! Jag kände mig så himla dålig när hon gick omkring där hela tiden  - mellan måltiderna, på rasterna. Och jag bara satt där i soffan och slappade.
När jag märker att någon har svårt att äta känner jag mig dålig, jag känner att det är alldeles för enkelt för mig, kanske borde det vara svårare... jag har ju inte alls problem med maten! Det är så jag tänker men samtidigt vet jag ju att jag visst har det. När jag ser någon som är så jättesmal blir jag avundsjuk, jag tänker att jag vill visa att jag också kan bli så smal, men jag vet att det är fel och jag ska kämpa emot det! Så det så. :)

Nu har vi börjat med matdagbok. Jag ska skriva ner allt jag har ätit alla måltider och hur det kändes efteråt och om jag på något sätt har kompenserat - alltså spytt upp eller tränat.

Det känns lite jobbigt inför imorgon, men jag tror att jag kommer vänja mig om några dagar med den nya tjejen. Jag måste tänka att jag är där för mina problem och för min egen skull och ingen annans.

MYS på er

Myskatt och myshund

Häromdagen hittade jag dom här två gosisarna i min säng. Det såg så gulligt ut när dom låg där bredvid varandra!


Bosse & Blöj-Flora

Idag firade vi bror som fyller 20 på tisdag. Hela släkten var här och fikade och myste och Gavel fick en elfiol och förstärkare och lite annat. Mys var det (förlåt men mys är ett bra ord!)

Imorn börjar dagvården på ätträningen. Jag ska vara där klockan 8 på morgonen.. tidigt! Det känns bra att ha något att göra, det är inte kul att sitta hemma och glo så det ska bli riktigt skönt tycker jag.

Så här ser schemat ut för imorn:

08.15-09.15 Frukost + reflektion

09.15-09.30 Pausrörelser

10.00-12.00 Matprat och matlagning

12.00-12.40 Lunch + reflektion

12.45-13.15 Vila

13.30-14.15 Matdagbok

14.15-14.45 Mellanmål + reflektion

Jag och Madde var en gång på Modelhouse och blev fotograferade, det var kul men väldigt dåligt när man skulle köpa bilderna eftersom man bara får dom på skiva och en bild kostar 500 kr. Men jag köpte en i alla fall, jag ångrar det lite nu för jag blev inte speciellt nöjd med den bilden märkte jag sen. Jag tycker jag ser lite läskig ut.. men här är den i alla fall.

Nu ska jag snart sova.

Godnatt


Fredag!

Det var en redigt jobbig frukost! Men ner gick den! Jag undrar varför det var så himla jobbigt idag, men det är väl så vissa dagar är det jobbigt andra dagar känns det helt okej att äta.
Snart ska jag få träffa lilla Maddis! :D:D:D Det ska bli härligt! Det känns så jobbigt bara att åka bort någonstans för jag blir så orolig för vad jag ska äta och när, ändå ska jag bara åka in till stan i några timmar och Madde och jag har bestämt att vi ska laga lunch tillsammans. Det går nog bra!
Ikväll blir det partaj! :) Jag ska med Lina och hennes kompisar till Hugo och kanske till Palace.. Palace verkar SÅ tråkigt tycker jag men jag har ju aldrig varit där så jag ska inte säga nåt.

Ha en skitbra fredag och NJUT! :)

Morgon och nötter


Havregrynsgröt med hallon, blåbär, mango, vattenmelon och en massa nötter och kanel. Och på det provade jag att ha skummad varm mjölk - det var gott, men det känns ändå mer fräscht att ha kall mjölk på tycker jag.

Efter frukosten kunde jag inte sluta tänka på att jag äter så himla mycket nötter och att man kanske går upp i vikt av det, jag vet att det låter löjligt, men det är ju något jag är rädd för. Så jag kollade upp det och blev väldigt glad när jag hittade den här artikeln! Så nu kan jag fortsätta att äta mina älskade nötter. :)

MYS

Ica och god lunch!

Jag och mamma gick till ica och köpte frukt och sånt.




När vi kom hem lagade jag lunch som blev god! :)


Qournfärsröra med jordnötter, kesella, chilisås och lite grönsaker.
Det blev jättegott!

Alltså jag är inte alls bra på det där med bilderna, det blir jättekonstigt när jag ska lägga upp,
men jag orkar inte hålla på med det där nu.
Snart ska jag se Halv åtta hos mig på fyran, ett bra program! Och Helge Skoog är rolig!
Sen kanske jag ska sy på den där klänningen.. Jag har sagt det nu i flera dagar men det har inte blivit av. Men kanske i kväll.

Ha en go kväll!

Tisdag

Mornmorn!
Idag ska jag ha en sån där mys-dag igen. Ta det lugnt och bara mysa! :) Kanske sy något, sticka på mina sockor, skriva brev till Madde, gå promenad. Mysdag.
Det känns lite läskigt nu när jag börjar växa i mina kläder.. Men det är väl så det ska vara, jag måste ju faktiskt äta mat. :) Men nu märker jag ju att jag blir större och det är lite läskigt bara, men jag kommer ju inte bli större än jag var när jag åt normalt förut, för några månader sedan och det känns ju bra.
Men nu ska jag tänka positivt idag och försöka leva i nuet och ignorera alla konstiga tankar!

Ha en mysig dag!

Måndag

Det var en ganska bra dag idag tycker jag. :) Jag utmanade mig själv med att gå till friskis och svettis här i Skärblacka, ensam och det var jättekul. Lite enkelt eftersom det var Bas jag gick på men på onsdagar är det medel och det är nog ännu roligare så det ska jag prova på! :)
Maten har gått jättebra idag! Jag har ätit på regelbundna tider och det känns bra. Nu ska jag snart sy om min klänning som jag köpte på myrornas häromdagen. Mys på er!


Blöj-Flora

Stackars lilla Flora måste ha blöja! Hon löper.




Blöj-Flora

Jag gillar inte att skriva en massa, det är så tråkigt! :)

Mellanmål

Mellanmål


Det känns som att äta är det ända jag gör nu.. nästan. Det är därför det blir en hel del bilder på mat!
Det är så många mål man ska äta; Frukost, lunch (som ska vara lika stor som middagen), mellanmål, middag och kvällsmål. Men det är ju gott så jag får väl helt enkelt bara försöka njuta av det och inte tänka negativa tankar. :)

Tjing

Lunch.

Fin bild (inte) på min fina lunch


Tortillabröd med tomat och lökröra som jag stekte och falafel och sallad, det var gott!

Linda var här i helgen! Det var mysigt! :)
Orkar inte skriva mer nu. :)

MYS

RSS 2.0