Ledsen dag, men ett bra slut på den.

Jag var ju hos en tant (kvinna) som är specialist på ätstörningar tidigare idag.
Det gick ganska bra. Det var rätt så skönt att prata med henne, även om jag aldrig kan vara avslappnad och känna mig bekväm när jag pratar med någon så gick det rätt så skapligt.

Eftersom jag aldrig träffat henne innan fick jag berätta om vad jag tycker är svårt med maten och vad som kan vara anledningen till min ätstörning och lite sånt. När vi var klara med samtalet fick jag väga mig. Jag ska väga mig nästa gång då jag kommer dit igen - hon vill att jag ska inse att kilona inte ökar så fort och så mycket som jag tror när jag börjar äta som jag ska igen. Hon tyckte även att jag ska föra matdagbok den här veckan som jag sedan ska ta med mig till henne. Jag tycker inte om att göra det eftersom då måste jag skriva ner allt jag äter, även godsaker och det känns inte bra att skriva ner det för jag tror att hon ska tycka att jag inte alls har någon ätstörning eller några problem med maten. Men det är ju bara en vecka så det ska nog gå bra.

Jag kände mig väldigt nedstämd och deppig förut idag. Jag hade tänkt att jag skulle gå till friskis och träna, men jag kände att jag orkade inte det. Jag hade sådan ångest så jag visste inte riktigt vad jag skulle göra!
Mamma och pappa märkte att jag var väldigt ledsen och pappa frågade om vi skulle hitta på någonting. Det första som kom upp i mitt huvud var att jag ville fixa i ordning uthuset. Så vi gjorde det pappa och jag - vi slängde ut allt som skulle slängas, dammsugade (eller heter det dammsög?) väldigt noga och sedan bestämde vi lite hur det skulle se ut. 
Jag tror faktiskt att det kan bli väldigt mysigt där uppe! Vi ska göra en loftsäng också, jag älskar loftsängar! Det är mysiga grejer det! Imorgon ska jag börja måla väggarna vita. :)
Det var SÅ skönt att få tänka på något annat några timmar och jag känner att jag hade kunnat hålla på där ute hela natten och fixa och dona, men det är nog bra om jag får lite sömt också.
Jag kanske inte bor där ute så länge eftersom jag kanske kan få en lägenhet snart, men då kan vi ju ha uthuset som gäststuga här hemma sedan. :)

Nu ska jag gå och lägga mig.

God natt mina vänner!

Kommentarer
Postat av: mammabecka

Åh vad roligt att fixa och dona lite i uthuset!! Kommer ihåg när vi sov över där ute och när vi lekte affär och sånt, haha.. Gabriel hade den lilla boden och vi den stora. Det var så kul!



Hoppas att du kan få lägenhet snart och skönt att du har en sån himlans bra familj som tar hand om dig och gör allt för att ni ska må bra!!!!



Det kommer bli bra!

kramar

2009-04-27 @ 23:55:47
URL: http://mammabeckas.blogg.se/

Skriv till mig här, fina du:

Namn:
Glöm mig inte.

Din mejl: (publiceras ej)

Din fina sida:

Vad vill du skriva?

Trackback
RSS 2.0