Psykologen o magsjuka.

Snart ska jag till psykologen. Jag hatar att gå runt och vänta på det. Jag vill bara få det överstökat. Men idag känns det inte lika jobbigt som det brukar, det ska faktiskt bli ganska skönt att komma dit och prata en stund.
Efter jag är klar där ska jag nog åka till lilla farmor och spela lite om hon och farfar är hemma. Det är så skönt med farmor för man behöver inte prata utan vi sitter där och bara spelar och fikar lite. Det är klart att vi pratar men inte så mycket och inte om så jobbiga saker.

Jag råkade smitta lilla mamma med min magsjuka så hon fick springa på toa hela natten. Usch.
Jag kommer ihåg när jag var på skolresa i London när jag gick i nian. Sista natten där så blev jag magsjuk och det var så jobbigt! Vi låg i våningssängar och jag låg längst upp över Johanna. Jag kommer ihåg att jag drömde att jag sprang upp för en jättelång spiraltrappa och var tvungen att stanna då och då för att spy. Tillslut sa jag -Jag orkar inte mer!
Lina hade vaknat och frågade om vi skulle väcka de andra och det gjorde vi. Någon tände lampan och såg att det låg spyor över hela golvet och stackars Johanna som låg under mig hade spyor på sitt lakan. Jag fick klättra ner och lägga mig i Kristins säng istället. Jag tror jag spydde väldigt länge, jag har så svagt minne av det men det var nog ett bra tag. Nästa dag skulle vi till ett museum men eftersom jag var så dålig fick en lärare och en klasskompis stanna kvar på vandrarhemmet med mig. När jag skulle ställa mig upp för att gå höll jag på att svimma, jag var jättesvag i hela kroppen så min lärare var tvungen att hålla i mig när vi gick ner för trapporna annars hade jag ramlat ihop.
Flygresan hem kommer jag knappt ihåg alls. Det var SÅ skönt att komma hem! Jag vägde 46 kilo när jag åkte dit och 41 kilo när jag kom hem. Så jag måste ha gått ner 5 kilo på bara en natt och en dag, men jag hade ju förlorat så mycket vätska och jag gick snart upp igen dom där kilona igen.
 
Oj det blev ganska långt, men nu vet ni det. :)
Nu ska jag borsta mina tänder.

Tjing!

Kommentarer
Postat av: Alshammar - Style As Lifestyle

ush, magsjuka är riktigt ruskigt att ha:/

2009-04-15 @ 14:23:54
URL: http://halshammar.se
Postat av: Em

Jag vet att jag aldrig kommer bli nöjd men jag ser lyckan i att bli smal. Jag vill inte bli så smal så att jag tillslut dör!

2009-04-15 @ 18:06:03
URL: http://hemlighetsmakerii.blogg.se/
Postat av: Kryddburken

Kikar in hos dig och tackar för kommentarern på Kryddburken! Du verkar vara en himla gullig tjej! Lycka till med allt... Kram från Öland

2009-04-15 @ 20:00:59
URL: http://kryddburken.se

Skriv till mig här, fina du:

Namn:
Glöm mig inte.

Din mejl: (publiceras ej)

Din fina sida:

Vad vill du skriva?

Trackback
RSS 2.0